Srdcoráj
Byl jsem tam,vlastně nebyl
proti sobě stál
neviděl nic než sebe
ostatní v díře pode mnou
prázdnotu vyplnili cíle
přízemní svit měsíční nahradily paprsky
já sám s nahou duší
oblékám se do Tebe
S nadějí na srdcoráj
vkráčím na dno lásky
polykat andělíčky budu
s ďábelskými křídly
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Castiza, Cassandra, prostě Zuzana, Xindy
Komentáře (1)
Komentujících (1)