Ty zbytečné okamžiky nicnedělání
Kdy mozek točí na citlivý film
Záběry mých vlastních myšlenek
Podbarvuje je hudbou mých obav
Dotváří pozadím mých představ
A hlavní téma podtrhne
Špatnými zkušenostmi
Tak tehdy mívám ty nejhorší bolesti
Porodní bolesti mé žárlivosti