Proč?
Vzala jsi mi srdce,
zastavilas čas,
nelze bez něj dýchat
a pozbyl jsem i tvář.
Z mé hrudi prýští smutno
jak ze vzdálených hvězd,
kam zmizely Tvé city,
jak chladno z Tebe jest.
V mém čase hoří hrůza,
v něm shořel i ten sen,
že andělé lásky
v nás pokračují jen.
Mou tvář teď nosí jiný,
Ty hýčkáš ji a sníš.
A já mám oči pro pláč,
a bdím v nich, když Ty spíš.
Co zbude ze mne, nevím
a nechci ani znát.
tu stojím, pláču, bolím
a padám na oltář.
Přečteno 389x
Tipy 22
Poslední tipující: Iva Borecká, Woski, Danah, takova, Xindy, spare, Severka, hostmen, Psavec, Lorraine, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)