POSSIBILITY OF CHOICE
"Nezavírej oči:
popíjej víno s ženami, promítej jim filmy,
hovoř s nimi, usmívej se na ně,
važ každou minutu, kterou věnuješ vzpomínce
na život před. Protože čas plyne dál."
Irrana
R. O. Z. M. A. N. I. T. O. S. T.
r. o. z. M. a. r. n. o. s. t. –
Slečna se svůdným pohledem bývalé
a klady nejen ve výstřihu
mixuje hudbu po světě
Je v tom profík
utrácí spoustu peněz za starý
poškrábaný desky
Má (to) svoje kouzlo –
Slečna s odvěkou osamělostí
deformovaných perspektiv
Davida Lynche & kultivovaných hororů
(Následovala bílého králíčka / Andrejka v říši divů / jejího světa)
kreslí úžasný komixy
& utrácí spoustu peněz za starý
videohry
s psychologickým rozměrem
Má (to) svoje kouzlo –
Slečna s modrým deštníkem
a zamyšleným pohledem
píše dopisy s originálně řazenými slovy
& utrácela spoustu peněz za
cesty do Čech
kde spořádaně žije její stará
expřítelkyně s magickým intelektem
/Nevypadá jako její matka ale jako její babička
prý je jí i podobná…
Někdo hledá matky, někdo babičky/
Má (to) svoje kouzlo –
. . .
Udělat z nich tak syntézu (umění):
wagnerovský Gesamkunstwerk -
. . .
Irrana – Minerva – moudrost…zkušenost…
zralá starší paní z Prahy
s moudrými slovy, která hladí…a zároveň rozumí.
/"Myslím, že něco takovýho bych teď asi potřebovala.
Hnízdo, ale…všeobjímající…ne vytlačující"/-
Vybírat si ženy (na post své přítelkyně)
jako střevíce na ples…
Tak co, kterou mi poradíte, paní?
BOTY, KTERÉ BY NETLAČILY DO PAT!
Tu, se kterou se nebudeš
být sama sebou
bát –
. . .
Přečteno 403x
Tipy 24
Poslední tipující: pejrak, Skywalker, Dreamer.Z, Orichi, WhiteSkull, jedam, TERezicKA, Lukáš Rymeš, Rbb, cevert, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)