Pukliny kamene
Anotace: Vážně nevím, co k tomu napsat. Asi nic. Těžko k tomu něco dodávat. Jen... pro ni. A že je stará čtrnách dní.
Kdesi zní kapky
Voní vínem
Po stěnách stékajícím
Z kamene plačícím
Puklinami se prodírajícím
Cinkání číší
Cimbálově
Údery mokrých paliček
Nahých nás
Tříštění ustalo
Srdce dodýchalo
Velký pláč vsákl
Hladově pij, pij
Z přeplněné číše, jen jediné
To tys pršela
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., labuť, blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)