prozření
Anotace: ...probuzení se ze zamilovanosti..(staršího data)
Ctila jsem muže s orlí duší
i jeho volnost...hrdost...zrak
Orel je král..a měl by tušit
co skrývá každý orlí znak
(má láska k orlu se svou hloubkou
rovnala výšce do oblak)
Orel mu máchal svými křídly
(kéž by to aspoň OREL byl...
...toť malý ptáček v orlu zhlídlý
jen za háv orla mnohé skryl...)
OREL..by svou čest neztratil!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)