Pro duše
Anotace: ..pro kohokoli..kdo pomáhá v anonymitě
STOJÍŠ
*tak blízko..ač jsi vzdálená
*tak nyní..ač jsi bez jména
*tak uvnitř..ač jsi mimo tělo
snad věky!!..S vírou neotřelou..
MLUVÍŠ
*tou jiskrou..dávnem rozhořelou
*tak hlučně..ač nic nezaznělo
*tak laskavě..že nitro vzlyká
clonou - skrze kterou se neproniká!!
DÁVÁŠ
*tak velmi..přesto stále ráda
*tak bezděky..v srdce se vkrádáš
*tak sebe..byť jsi vlastně cizí
to cosi!!..co tak často se nenabízí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)