Tvé stmívání
Anotace: Nemám co dodat... :)
Když Velký vůz
sype na tmavý podnos
zlatavé perly,
když jako hejno múz
kývaj se v měsíční záři,
když se naposled usmíváš...
Ďábelsky lahodné tajemno
s vůní duhové lásky
a černobílý kastelán,
co najemno
broušeným klíčem,
zarudlým od emocí,
končí pracovní dobu...
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
Komentáře (0)