Kto hľadá ,nájde...
Anotace: Jednoducho,tak to je...
Povedal mi kamarát,
vraj keď prídem do baru,
je to absolútne OK
Lenže moje vedomie
je inde
Mám potrebu celkom inú
niekedy nevládzem
Niekedy som úplne iný
ako som myslel,
že sa cítim
Vôbec to nieje tak,
že zoberiem pár pív
a všetko je tak,ako má byť
Som tu
a čas ma nezachráni
Budem sa s Tebou prieť
možno až do skonania sveta
Pre toto sme sa spolu narodili
Viem,že to nemáš rada
Vieš kto z nás koho hľadá?
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Janetee, Květka Š., NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)