To je konec....
Anotace: ...těžko uvěřit...
Nechtěl jsi mě rozplakat?
Horké slzy derou se mi
z očí...ani se nemusely
snažit, protože ty
se ke mně točíš zády!
Vždy jsem se bála téhle
zrady! Nemůžu proti ní
bojovat!
A nevím, opravdu nevím
jak se mám zachovat...
...Miluju tě!...
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: niky x), Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)