Ahoj Kačko, po dlouhé době ti chci napsat něco optimistického.Protože moc dobře už vím co znamená ztratit někoho koho opravdu miluješ a víš o něm že chceš s tím člověkem být navždy. Moc ti přeju aby ti to vydrželo a abys byla s Pavlem štastná.
Protože život stojí za to jen když ho žijeme pro někoho a lidi si většinou uvědomí co mají až když to ztratí. Kéž by si to uvědomila i Janina .( Ale to se nestane.. Mám tě moc rád vždycky jsem měl malá holko! Drž se!
14.05.2008 15:03:00 | Jirda
Takže milá Kačí...k básničce....je skvělá,takový velký vyznání -úplně koukam,jak se ti to hezky daří popsat,ten tvůj současnej život a pocity s ním související...
k názvu...za originalitu dávam bod,ale já bych to tam prostě chtěla vidět černý na bílym(resp. bílý
na modrym).Když už to cítíš a poprvý i víš a navíc už tě to nikdy znovu nepotká(páč tohle je TEN vztah),tak bych to tam napsala celý...žádný zkratky!
Takže bonus pro ty,co čtou i komentáře...jde o to....že...Kačka miluje Pavla...a vo tom to je:)
Kristie
28.04.2008 22:23:00 | Courtnei