Anotace: Skládám své sny do skládačky, kdo ji složí- porozumí.
Sbírka: Tisíc lásek v jedné lahvi
neskutečná....nádherná... strašně hluboká jakoby člověk stál za zrcadlem.... ty jo :o)))
28.04.2008 18:23:00 | Nút
Na nějaký duchaplnější komentář, než že je krásná, dneska nějak nemám sílu. Ale líbí se mi, vážně.
28.04.2008 17:16:00 | Veru
Vděčný to motiv zrcadla a střepů, věznění, které se nikdy nestalo stejně jako osvobození. Tak ke mne promlouvá, ale nejsem zdatný puzzlista, neb rohlík jsem ze strouhanky ještě složit nedovedl.
28.04.2008 16:53:00 | CorrimsonTom