Len...
Anotace: vyznanie sklamanie milovanie :) vlastne všetko :)
Snívala's že som ti chýbala
viem, že som len tvá bývalá
tvoje oči na mňa nemilo hľadia
čo mi iní o tebe ešte zradia?
Dokedy len budem čítať pocitov náznaky?
kedy prestanem veriť v krásne zázraky?
Kedy si môže byť moje srdce isté,
kto ma to vlastne ľúbi čiste?
a kedy bude láska krásna
pre obidvoch z nás jasná?
Prosím, zahub hnev a zastav mi slzy
nič som nespravila, aj tak ma to mrzí
Beriem chyby iných na seba
ešte raz sa chcem dostať do neba
Keby som vedela,že je to posledný raz
v tvojom náručí by som zastavila čas!
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: Aaadina, Daisy.., Duhová, Lucyane
Komentáře (2)
Komentujících (2)