Skutečný sen

Skutečný sen

Anotace: snila jsem ten nejhorší sen a on se splnil ... odpusť zlatí

den bez tebe je mým prázdným snem
samotná tiše ležím
sním ho sama jen
temným lesem běžím

snad se v něm ztratím
a nikdo nespatří mě víc
přiběhnu až k vlakovým tratím
a nastavím větru líc

sednu si tiše do kolejí
na svou smrt čekat budu
vzpomínky v dál mi vlají
budou s tebou až tu já nebudu

v dálce ozval se vlak
pro mě dnes je to poslední den
v mé hrudi najednou příšerný tlak
snad srdce chtělo ven

...

oči otevřela jsem
a viděla tebe
však nechápala jsem
kam zmizelo nebe

"Ani nevíš, jak jsem se bál,
že tvůj úsměv víckrát nespatřím."
polibek na rty jsi mi dal
a já věděla, že přece tobě patřím.
Autor LuciAngel, 28.04.2008
Přečteno 489x
Tipy 7
Poslední tipující: Caracol, Bíša, Ctěný pán, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Povedené.

28.04.2008 23:04:00 | Ctěný pán

líbí

Pro mě je vlak synonymem radosti a svobody... možná to budu muset přehodnotit...:)...

28.04.2008 22:21:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel