Asi máš pravdu,chlapy jsou asi všechny stejný,ted teda možná některejm křivdim,ale to snad zvládnou.vyuřít tě a honem pryč,druhej den,vůbec nevědí,že jste spolu někde byli atd...dělají,jako by se nic nestalo,jako by to bylo samozřejmost,že jste se spolu vyspali,rádi si se ,,svou"hračkou pohrají,ale za několik hodin už jí něchtějí,chtějí hračku novou,neokoukanou...Budu ráda když písneš,ráda pokecáme...Máš fajn básničky...Máš talent s velkým T.
04.05.2008 12:04:00 | Rošták Domča