Vražda mojí lásky
Měla jsem lásku
a ona mě uvnitř hřála,
měla jsem tebe
a moc jsem se bála.
Ale bylo to i krásný
i když jsem veselá nebyla,
já ale svou malou lásku zabila.
Já prý tě jen využila,
než trápit tě-radši mrtva bych byla.
Tak jsem teď mrcha,
co její já před ní prchá...
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (0)