Vyznání
Anotace: Ano....já miluju...
Ani nevíš jak moc pro mě znamenáš,
nikdo nevidí tu krásu,co v sobě máš.
Líbí se mi ty kvítky po obočím,
jsi květinka, když přivoním si, tak se točím.
Chci lásku ti dát
a od tebe ji dostavat
a stebou se smát,
jenze musím furt před něčím utíkat...
Přečteno 830x
Tipy 3
Poslední tipující: AngelJane, PoeziGirl
Komentáře (0)