Strach
Anotace: Je o strachu,který v sobě nosím.Je to strach z toho,že ztratím svého kluka,který je až v Anglii,láska na dálku je tak těžká...a tak křehká
Moje láska je tak silná,
Tak čistá a tak neomylná,
S láskou však roste i strach můj,
Já chci Tě mít stůj co stůj,
Bojím se však, že jednou Tě ztratím,
A že k bludnému životu se vrátím
Ty spíš,ale já jsem vzhůru,
A prožívám svou noční můru,
Jsem vzhůru přemýšlím nad tím,
Co stalo se mezi náma zatím,
A přemýšlím co bude dál...
Říkáš ,,Kdo by se toho bál?´´
Ano,já se bojím
A proto tu pořád stojím
Stojím u okna a dívám se ven
A potichu sním svůj tajný sen
Nechci Tě zas‘ znovu ztratit
Musíš se mi lásko vrátit!
Komentáře (0)