Vzpomínka zůstane
Kdybych mohla zůstat,
byla bych jen tvá.
láska však musí odvát,
duše pak zůstane svá.
Nepřestanu milovat,
vím dobře já.
pořád musím vzpomínat,
kam zmizela objetí má.
Vzpomínky krásné i zlé,
všechno odnáším si dál.
podvod i polibky mdlé,
večeře, tak jak sis přál.
Tak už jen pohled poslední,
nepláčeš sám,
tvá láska musí být před ní,
dívkou, co uvnitř mám.
Já zůstávám s nadějí,
život půjde ti lépe,
zůstávám v pozadí,
doufat, že srdce už chápe.
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (0)