Drahá moje....
posledních pár písmenek mi nadělalo husí kůži a vehnalo takový úśměv do tváře, jaký můžu mít jen když mám radost.
Jsem šťastná, že jsi konečně šťastná :-)
:-*
05.05.2008 15:05:00 | Aro
Sladká a něžná básenka, ale líbí se mi, zažila jsem to stejné, jen jsem se zasnila a v myšlenkách se vrátila do tej chvíle .... děkuji.
01.05.2008 11:53:00 | NikitaNikaT.