Víš
Láska.
Všechno, co jsem kdy chtěla.
Těším se,
já z Tebe asi oněměla.
Chci se Tě zeptat,
jak se jmenuješ?
Né, já to vím. Ale jak Ti to vysvětlím.
Já o Tobě, Honzíčku, už dávno sním.
Jsi ohromen?
Nebo vše víš?
Zdržela jsem se v minulosti
a na cizím plese, víš.
Teď šeptám,
mlčím raději.
Zatím to držím v utajení.
Neubírám tomu energii, víš.
Děkuji Bohu, andělům a sobě,
že našla jsem cestu k Tobě.
Přečteno 476x
Tipy 5
Poslední tipující: kouzelníček, Rbb, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)