Kroky mi padaj do nejistoty
Asi tak jako do kaluží
Dešťová symfonie vyhrává všechna má tajná přání
Návraty jara
I probuzení vedle Gabriely
Jen krátce po svítání
Mrazivé dny nejistoty
Donutily mě zase vypsat se v básně
Slza tu spadla
Tak něžně a krásně
Aby zas ruce směly
Dotknout se lůna Gabriely