Anotace: Ač mi je hrozně smutno - proč píši o lásce?Není dodávat nutno...dnes je lásky čas, ať lásku má každý s vás...
teda sem to zblbla, rychlejc myslim než píšu ach jo :-( , mělo to být : nevím , jak ty,ale já bych až by přišla... atd. jsem to ale blbka :-) se omluvuju :)
02.05.2008 20:47:00 | saddova
tak tohle se mi líbí moc...nemám , co bych vytýkala, takže budu jen chválit :) a radit, teda pokusím se : nevím, jak ty,ale až ona přijde, tak ty si jí vychutnej tak jako by to měla být ta poslední...na kolena před ní nepadej, hled ji s usměvem přímo do "očí" a natři jí to :-)
moc ti to přeju :)
02.05.2008 20:46:00 | saddova
Zatím jedna z mála, která se mi skutečně líbí. Ne že by ty ostatní, ovšem to se řéct tak nedá, pač všecky jsou stejné a o bolesti. Tohle je úplně něco jiné. Ani já nevím, co udělám, až potkám lásku ... možná ju ani nepoznám.
01.05.2008 10:26:00 | NikitaNikaT.
Moc pěkná,díky za ni,určitě o hodně lepší než psát stále jen o smutku,smrti...
01.05.2008 09:11:00 | Květka Š.