Májový deštíček
Anotace: Májový deštíček,dej nám ho pánbíček.....
Je po dešti.Jen krátký byl,
a zaprášená města
když úsměvem svým pokropil,
poděkovala cesta,
poděkovaly parky,sady
i milenci,jichž je tu všady,
jak by máj květy rozevřel
a teď jim popřál vláhy.
Tisknou se k sobě pod deštníkem
a i když pršet přestalo,
chtěli by stále být tak blízko.
Být sami se jim zachtělo.
A kolem krása mladé trávy
i šeřík blízko zavoní.
Májový deštík úspěch slaví,
tak jako loni,předloni...
Přečteno 452x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, poustevník Jirka, vodnař, Caracol, Marfuša, Lady Carmila, Bíša, Kyle, sluníčko sedmitečné, Loudilka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)