Já jen chci
Anotace: Jedna starší věc, ale ty pocity se o5 vrací...
Slyšíte mé volání?
mé trýznění?
mou samotu ...
chci to vyřvat do celého světa
aspoň slyšet ňákej hlas
mě už je blbě z vás
a hlavně z něho
Chci přeřvat smutek
chci přeřvat bolest
a zakopat ji někde dole
víš, já jen chci ...
tobě říct ...
chci od tebe pryč ...
dřív, než mě stihneš zničit
Copyright © 2006,Caracol
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, obyčejná
Komentáře (2)
Komentujících (2)