vim.že.mě.slyšel.
Seděl v koutě.
a sám.
Vůbec nemluvil.
Jakoby nevnímal..
Chtěla sem se cítit stejně,
proto sem šla k němu.
Půl hodiny nikdo nic neřek.
Drželi sme se za ruce
a koukali si do očí.
Ty oči nikdy nezapomenu.
Hlubokej pohled,
ve kterym bylo strašně soucitu,
ale i nepochopení.
Možná proto mi přišlo,
že bych asi měla něco říct.
Mluvila sem. Mluvila. Mluvim.
Neposlouchal.
Jen se koukal jak brečim.
A vždycky mi stisk ruku.
Na konci sem se ho zeptala,
proč zrovna já ne?
Neodpověděl.
Byl hluchej a já to nepoznala.
Až tak moc zahleděná do sebe?
Chtěla sem se omluvit.
Ale už neni komu
Přečteno 589x
Tipy 17
Poslední tipující: gallatea, pejrak, jednou uklouznu na slupce od banánu, Najlin, Liv, Blagit, NikitaNikaT., embryo v hlave, Barunka=o), Bíša, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)