Sladká dívko
Anotace: Opět o dívce, která se mi líbí.
Tvé tělo hraje všemi barvami,
roztančíš své ladné kroky,
sladkým pohledem mě uhraneš,
sametově krémové jsou ty tvé oči.
Když tě spatřím v dáli,
srdce se mi zastaví,
vidím ty tvé jemné křivky,
pohledem mě zamrazíš.
Cosi na mne roste,
oproštěně se to dívá,
pohyby mé sleduje,
a se mnou to lomcuje.
Volám dost toho divadla!
Láska mívá pevné ruce milující,
ale milostná hra se s mým rozumem stýká.
City probíhají a probleskují,
srdce se mi svírá…
Martinec Vlastimil
3. Července 2005
Komentáře (1)
Komentujících (1)