My a máj
Anotace: Inspirován krásným měsícem..
Jdeme květů plnou alejí,
jako bychom rájem šli,
s májem nás city zahřejí,
teď z cesty bychom nesešli.
Je to jako božský nektar pít.
Dvě ruce mají vazbu lásku,
sevřené jsou jako ústřice,
Amor získal další zakázku
pro nás dva - klienty chtíce
celý život jen tak snít.
Pro ten pocit dnešní,
kdy jsme sobě zase blíž,
pro ten okamžik pod třešní,
kdy mně z lásky políbíš.
Tehdy stojí za to žít.
Komentáře (0)