Zamilování..
Ráno znamená nový den..
Přichází slunce a mizí sen..
Oči mám zavřené
a ještě chvíli sním..
Sním o lásce..
a toužím za ní jít..
Má dlaně něžné..
Jak vlahý jarní déšť..
Když hladí..
Má oči hluboké..
A jiskry v nich..
Když do mých hledí..
Má ústa sladká..
A pálí..
Když má svádí..
Chutná mi jahodou..
Je Adamem..
A já Evou..
A ráj.?
Prýští v nás..
Nekonečnou něhou..
Přečteno 575x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Paulín, Belmon, zena, bělásek, Cecilka, kavec, carodejka, Bíša, a_tao, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)