Krátce
Cítím,
jak mi šlapeš po citech
slyším,
jak se směješ v mojich snech
pláču,
když dupeš po mé touze
už vím,
že z mraku zbyde louže.
Přísahám,
nic z toho Ti, lásko
nevyčítám.
Krátce.
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Myrja, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)