Děravý deštník.
Jsem nesmělý poutník
na křižovatce jménem Ty
i když mám děravý deštník
tak neprší na mé sny.
V kapse nosím kostku cukru
v puse zhaslý retko
v srdci trošku smutku
a v mojí ruce Tvojí ruku.
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: Duhová, Danah, Psavec, Šerák, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)