čas je relativní pojem
někdy ho máme tak moc ...a někdy tak málo
není co odpouštět, každý děláme omyly
ale jestli Ti to pomůže já Ti odpouštím!
odpouštím Ti všechno a teď očisti srdce
a jdi dál svou cestou, miluj a žij
raduj se a tvoř a s klidem v očích,
v nocích jasných, dávej hvězdám spát...
02.05.2008 21:06:00 | blue