Poslední snídaně
Pošlu ti po nočním vánku
pozvánku k snídani
snad najde tvou schránku
a zvonek co vyzvání
Když štěstí budu mít
najde správnou cestu
pak dej Bůh správně znít
a rozsviť poslední hvězdu
Snídani krátkou ti dopřeju
poslední sbohem dám
nic víc si už teď nepřeju
odcházím jen Bůh ví kam
Přečteno 393x
Tipy 30
Poslední tipující: Vlk v rouše, Štěpina G, Severka, Blagit, NikitaNikaT., PoeziGirl, labuť, Bíša, Lota, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)