Muž
Anotace: Co je vlastně pro nás dívky muž??
Muž je jako kámen z nebe,
chladný, tvrdý, bez citů,
který chce jen pouze z tebe,
ten nejkrásnější z pocitů.
Je to láska, která plane,
nesmí pálit, ale hřát!!
Pak se taky někdy stane,
že muž může pookřát....
Zbude z něj jen rudé jádro ,
které je ti oddané..
Nezapomínej však na to,
že bez tebe je bezbrané!!
Zapomeneš-li, zhyne...
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: Poetický Ďábel, Rošták Domča, WAYWARD, Laivindia, Noční bolest
Komentáře (2)
Komentujících (2)