Jistota
Anotace: dneska hodně pršelo a já jsem si jistá...
Smrtelný hřích otevření
nic na tom není,
změnil můj svět,
co znám nazpaměť.
Vím, že slunce hřeje,
i přestože teď leje,
a k tomu patří přeci,
nechat vodu stéci.
Po hříchu čistota,
nezvratná jistota,
že chci oboje:
lásku i sex ve stoje...
Komentáře (0)