Dobrou noc
Tvůj pozdrav vezmu do dlaní,
je drobný, tichý, krátký.
Polštář si s ním pohladím,
pak pošlu Ti jej zpátky.
Mé sny z Tvých slov se vynoří,
zmámí mne, pak zblednou,
vždyť na pohlazeném polštáři
tak dobře spí se ve dvou.
Dnešní noční romance
je Šeherezáda snivá.
Jen polštář ráno prozradí,
jak daleko jsi, má milá.
Přečteno 501x
Tipy 25
Poslední tipující: Pája Black, Bíša, hanele m., bělásek, isisleo, Alan Black, Lorraine, Lota, estrellita, Myrja, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)