Proc????
Proc me ty hajzle takhle trápís,
Proc nenechas me spat,
Proc porad me jen svadis,
A proc jen beres a neumis dat!
Proc slibujes mi lasku,
Proc mi lzes,
Ta laska visi na provazku,
Proc nekam se nezamknes!
Proc trapit se mam,
Proc miluji Te,
Proc nechces pokoj mi dát,
a proc proklínám Te.
proc jsi hajzl a do srdce vrázís mi dýky,,
kricim tahni a vim,ze neuslysim diky,
ode me uz neuslysis nikdy nic,
klidne si kric z plných plic!
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Isquieasuus, Stoneman
Komentáře (1)
Komentujících (1)