Anotace: Proč, aneb o mém problému
...ceň si přátelství (a když samo přeroste v oboustrannou lásku,tak se to dovíš,neboj).
03.05.2008 13:18:00 | WAYWARD
Jestliže přemýšlíš o úroku, není to to pravé. A tak to nedělej.Přátelství je někdy víc než láska. Stává se, že někdo ji nepotká nikdy. Je spousta daších věcí. Třeba úspěch, kariéra...kde můžeš ukojit své ambice.Jak by řekl pan Ferlinghetti-"Svět je báječné místo k narození, pokud vám nevadí, že štěstí vždycky není tak velký požitek"
03.05.2008 10:23:00 | botička