Květnové vzpomínky
Růžové květy jabloní
už zase v sadě stromy zdobí.
Jsou krásné, ale nevoní
tak vyzývavě, jako vloni.
V květy se oděl celý kraj,
květiny zdobí všechny vázy,
zas po roce je tu máj..
Jenom ta láska letos schází.
Možná ji spálil zimní mráz,
že ze srdcí se vytratila.
Na loňský květen, lásky čas
letos jen vzpomínka nám zbyla.
Přečteno 354x
Tipy 12
Poslední tipující: Antares, sýc, Štěpina G, Bíša, Psavec, WAYWARD, labuť, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)