Věřím, že zande,
láska si Tě nande,
ať budeš kdekoli
a dělat cokoli...
Život nám mnohé přináší, ale také si bere... trpělivost učí člověka čakání, které je ale někdy, bohužel dlouhé... třebas máš lásku přímo před sebou, jenom ještě o ní nevíš.
19.07.2010 09:56:00 | NikitaNikaT.
Je dobre ze jsi prisel mezi nas, vitej . Basnicka je krasna pohladila mne.
25.05.2008 23:50:00 | carodejka
ahoj..občas to tam drhne a některé rymy bych vymenila,ale jinak si myslím, že to básnický střevo vlastníš...ještě trošku změnit upravu a ono to nějak pujde...jen piš dál...opakováni je matkou moudrosti přec :)
03.05.2008 16:09:00 | saddova