Anotace: strach, co jsem kdysi měla, kterej mě opustil asi nejspíš proto, aby se o5 vrátil....
Jo, máš pravdu, jsou to pocity... Pocity z lásky, často rozporuplné, ale jejich původcem je pouze láska...
05.05.2008 15:14:00 | Caracol
Správně píšeš, že láska neexistuje. To, o čem píšeš jsou "pouhé" pocity. Láska je víc. Láska je oběť. Často bez pocitů...Láska je vůle mít rád.
05.05.2008 15:06:00 | IvoMaria
...líbí jako celek (poznámka:láska není jen slovo,láska je to co probíhá beze slov)
03.05.2008 16:49:00 | WAYWARD