Anotace: ...pár kapek slovenské krve, které mi kolují žilami se chtělo prosadit, tak jsem jim dala šanci...:)
Zjišťujem, že pisať verše poslovensky nie je azda tak ťažké! Iba moja slovečina by sa nemusela páčiť ortodoxným Slovakofilom....Som pokazený letami vojančiny a tak to možno vyzerá skor ako mongolština...
***
Daruj svoje pery
tomu, kto Ti verí,
ať jich pobozká!
Láska moja sladká,
srdiečko Ťa hladká,
Ty si túha má...
;o)))
Ozaj, bratia a sestry, je to úsmevne!
14.05.2008 23:57:00 | Kozoroh 1
To sa jednou zíjde, až Tvoj milý prijde... (nemám vokáň hi)
Oprie sa u dverí,
pobozká Ti pery,
(tak snadno sa verí)
11.05.2008 21:11:00 | zzlatý
Kdyz pride laska,srdce rozkvete ticici poupaty. V tu chvili je,proste jen existuje a to je pro nej to nejvetsi poteseni,nebot bylo stovoreno aby by bylo,naplnilo se. Neexituje nestastna laska,je to jen vyplod mozky,aby se srdce trapilo. Tan kdo veri v lasku miluje stale a nikdy neni zranen i kdyz jeho srdce dostava ty nejvetsi rany.
04.05.2008 10:54:00 | ANT