Anotace: Tohle je moje první básnička, co sem Ti napsala...tenkrát sme spolu ještě nebyli,ale teď už je všechno jinak:)
...vidíš, já říkala že to vyjde a že budeš ten nejšťastnější člověk na týhle planetě=)
06.05.2008 15:10:00 | jaňa
je to mooooc krásná básnička,je vidět,že ji píšeš od srdce,takovou bych v životě nenapsala,tak hezkou.Moc vám to přeju,at vám láska vydrží co nejdéle.
04.05.2008 11:02:00 | Rošták Domča