Za deště
Bezbřehý břeh
na hrudi měch
svázané ruce
pravdou
Proplétám sebe zástupem lidí
nikdo z nich ale
mě správně nevidí
proplétám pravdu s lží
do vlasů jemně mží
a ty se díváš
Bezbřehý břeh
spáti mě nech
svázané myšlenky
mám
Davy tu houstnou
myšlenky zlostí jsou
nevidíš na krok
tak stůj
Potichu odcházím podívej ještě
odcházím s tlukotem
obchodníka s děštěm
zamávej mi a slyš
poslední přání mám
na památku ti jej
dám
víc nemám
Přečteno 411x
Tipy 25
Poslední tipující: Vlk v rouše, dva, Dota Slunská, Belmon, isisleo, labuť, PoeziGirl, Lucijena, Flamy, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)