Popleta
Jsi můj "malý" popleta,
otvíráš svět petrklíčem,
počkám v klidu do léta,
nezadám si s tebou v ničem.
Mám tvůj humor tolik ráda,
bereš sebe na paškál,
neznáš slovo podlost, zrada,
bys se jiným vysmíval.
Můj milý, však je to dřina,
o tvou lásku pečovat,
síly zbývá polovina,
v hlavě duní: mám tě rád.
Přečteno 386x
Tipy 10
Poslední tipující: Dacryon Beata, bobi bobie, maena, Iva Borecká, daissy, PoeziGirl, Bíša, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)