Poslouchej....
Anotace: Už tě nechci vidět víc!!!
Tvůj pohled se minul s mým
Tak jdem každý svou cestou dál.
Já o tobě už jenom sním,
Cos mi dal a cos mi vzal.
Tvůj rudý ret se minul s mým
Ty líbáš teď ret jiný.
Že mě nechceš teď už vím
A z nadějí jsou stíny.
Tvůj život se minul s mým
Já nechci žit, ty žiješ rád.
Poslouchej, co chci ti říct...
Tvůj život se minul s mým
A mě nezbývá než to vzdát.
Už tě nechci vidět víc!!!
Přečteno 445x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, jára spots, Manon.H, obyčejná, Puck, Psavec, Orichi
Komentáře (3)
Komentujících (3)