převalovaná buchta mě dostala :oD
dílko samo je moc příjemný - atmosféra, vůně, pohádka...
04.05.2008 22:08:00 | hanele m.
Tajemný večer krásně začal...snad i krásně skočil...třeba za časného rána, kdy už Šeherezáda měla příslib dalšího dne :-))
04.05.2008 22:06:00 | Lorraine
Bíšo, jestli myslíš na patře ve stodole?
Pak si vem pod vás raději deku!
Májový noci před zmrzlíkama
jsou ještě studený!
04.05.2008 22:00:00 | a_tao
čoveče, vy tam ,ale máte pěkný pizzerky, zrovna včera sem tady u nás na jedný byla,ale nic z toho, co tu píšeš tam jako nebylo :))
04.05.2008 19:32:00 | saddova