...jen
Anotace: ...jedna přímo od moře... aj to se dá milovat
.
.
Je tu jen moře
a čas
A kousek světa
v nás
shořel
na konci léta
Je tu jen vánek
a pláž
A mušle opuštěné
mi dáš
Já ne.
Já tobě ne
Je tu jen slunce
a žár
A stopy zatopené
A pár
kamínků v ruce
Zapomenem?
Je tu jen ticho
a noc
A miliony hvězd
Čí moc
dá slunci východ
z nekonečných cest?
Je tu jen radost
a den
a slov nekonečno
Okouzlen
ten ranní host
měl by cítit vděčnost
Je tu jen konec
mých slov
Tak zas někdy jindy...
„Šťastný lov!“
A lodní zvonec
mi pomohl z bryndy...
.
.
Přečteno 552x
Tipy 30
Poslední tipující: Holis, brevídka, Myrja, Mins, daissy, Juan Francesco de Faro, Severka, Belmon, a_tao, Alan Black, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)