Soudce lásky
Tváře naše hostí
plno bezcitností.
Ptám se: Ctihodnosti,
není smutku dosti?
Co být od něj prosti?
Co tak milovat?
Není důvod
k bezradnosti.
Kde je původ
osamělosti?
Máš se ptát!
Nesmrdíš či nemáš hrb?
Není Švédka a ty Srb?
Táhne z tebe smrad?
A máš ji vůbec rád?
Ne. Ne. Ne. Pak ano.
Lásky ti bude dáno.
Přečteno 440x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)