Hrob
Anotace: Co je pravda a co neni..... ;o(
V rukou držím květy růže
kdopak za to vlastně může
že už není dát je komu
a vracím se do prázdného domu
domu,kde jsme spolu žili
a v noci překrásně to snili
vzala jsi si poslední květ
a navždy opustila tento svět
za domov jsi si vzala nebe
ja chci jenom Tebe
chci Tě zpátky navždy k sobě
proč jen ležíš mi v tom hrobě...
Komentáře (1)
Komentujících (1)